Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко все ж таки повертається з відпустки

Четвер, 7 вересня 2000, 12:38
Погодні умови не завадили прем'єр-міністрові України Вікторові Ющенку повернутися у четвер з відпустки. Планувалося, що в цей день він братиме участь у церемонії проводів олімпійців.

Як повідомила УП прес-секретар прем'єра Наталя Зарудна, Ющенко чудово відпочив на Західній Україні, в місці, де, як вона висловилася, "було 3 скелі та дві хатини". За її словами, прем'єр не читав газети, не дивився новини. Сподіваємося, що саме цей чинник позначився на відновленні його душевних сил.

Проте, факт появи брудної статті у "Київських відомостях" прем'єру і його дружині відомий. Зарудна повідомила УП думку дружини прем'єра, Катерини Чумаченко з цього приводу. Виявляється, що Чумаченко знала про плани появи кількох публікацій проти неї і її чоловіка ще кілька місяців тому. "Але я не чекала, що це буде зроблене так примітивно", - передає слова Чумаченко прес-секретар прем'єра. Здивування викликає дата появи статті - 31 серпня - напередодні дня її народження.

Як стало відомо УП, публікацію з "КВ" передрукувала газета НДП "Україна і Світ сьогодні", що контролюється Пустовойтенко. За даними УП, якісь посланці з Києва намагаються розмістити цю статтю в регіональній пресі, причому пропонують за це значну суму грошей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування