Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В ПАРЕ знову згадали про Україну

Субота, 9 вересня 2000, 16:53
Після історії зі спробою не випустити Сергія Головатого у Париж на засідання моніторингового Комітету ПАРЕ, шляхом відмови у оформленні відрядження, Комітет сам вирішив освіжити в пам‘яті українські справи.

В столиці Франції, на засіданні Комітету, було вирішено повернутися до питання про стан виконання Україною своїх зобов’язань перед ПАРЕ через три місяці.

Як повідомили Інтерфакс-Україна в інформаційному управлінні ВР, в рішенні моніторингового Комітету йдеться про направлення президенту, ВР та Кабміну доповіді про стан виконання зобов‘язань України перед ПАРЕ. Цей документ підготовлений давніми “друзями” Леоніда Кучми Ханне Северинсен и Ренатою Вольвенд за результатами їх візиту до Києва у червні.

Як випливає з інформації, керівництво країни у трьохмісячний термін повинно відповісти на питання, які підняті у доповіді, після чого Моніторинговий комітет знову повернеться до українського питання. Як повідомляється, серед зауважень комітету – не ухвалення кодексів, зокрема Цивільного та Карного. В доповіді також відмічено наявність в Україні фактів корупції.

За словами джерела інформації, народного депутата Василя Костицького, у своїх виступах більшість членів Комітету позитивно оцінили реформи, що проводяться в Україні, та з розумінням поставилися до його пропозиції про необхідність продовжити строк виконання Україною своїх забовязань перед ПАРЕ, як країни “з молодою демократією”.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування