Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Туркмен українцю друг, товариш і брат

П'ятниця, 6 жовтня 2000, 12:41
Туркменський газ вже у жовтні може з‘явитися в Украину, і для цього більше не потрібні гарантії західних банків. Про умови постачань газу заявив у четвер учасник переговорів, керівник "Нафтогазу України" Вадим Копилов.

Постачання туркменського газу в Украину почнеться після того, як буде готова українська сторона, - процитувало Копилова агентство Інтерфакс-Україна. За домовленістю передбачено створення страхового фонду в розмірі $7 млн., а також попередня щотижнева оплата газ, який буде поставлено.

Але не дивлячись на жорсткі умови, Копилов не приховував свого задоволення: "Це важливий крок у диверсификації постачань паливно-енергетичних ресурсів в Украину". При цьому голова правління "Нафтогазу" відзначив, що ашгабадска угода дозволила закрити баланс по постачаннях газу в Украину на 2000-2001 роки. "Перемога на цих переговорах – на нашому боці", - заявив Копилов в інтерв'ю журналістам. Попередня поїздка в Ашгабад керівника "Нафтогазу України" у вересня цього року не принесла бажаного результату - зниження ціни на паливо.

Про результати туркменських переговорів читайте тут:

Aшгабадські домовленості Кучми не вирішують проблему

Туркменські домовленості: плюси та мінуси

Кучмі поступилися 4 долари

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...