Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

П'ятниця, 22 грудня 2000, 16:06
Більше трьох місяців пройшло відтоді, як пропав Георгій Гонгадзе, серце і мотор "Української правди". Весь цей час ми намагалися дізнатися, що з ним сталося. Досі ніхто однозначно не може відповісти на це питання.

Тільки 28 листопада, коли лідер Соцпартії Олександр Мороз оприлюднив аудіозаписи, зроблені майором Миколою Мельніченком, з'явилася певна ясність - судячи зі всього, в справі замішані президент Кучма, голава його адміністрації і міністр внутрішніх справ Кравченко. Дії влади в цій ситуації, не зважаючи на професійні поради іміджмейкерів, показали- їм є чого боятися.

Для того, щоб з'ясувати всі деталі скандалу, що вибухнув, ми запросили на чат-інтерв'ю Олександра Мороза. На жаль, не знайшлося жодної гідної людини з пропрезидентського боку, яка погодилася б захищати позицію Банківської в цьому конфлікті. Всі вони відмовилися за поважних причин.

Чекаємо вас в понеділок 25 грудня о 14 годині на чат-інтерв’ю. Для зручності чат відкриється на 15-20 хвилин раніше, щоб ви зазделегідь змогли задати свої питання.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування