Потебенько знову бреше

П'ятниця, 8 грудня 2000, 21:00
Мама Георгія була дуже здивована, коли почула розтиражоване телеканалами традиційне п'ятничне інтерв'ю Генпрокурора, в якому він повідомляє про "різні обставини, які перешкоджали відбору матеріалу для проведення такої експертизи, зокрема, "загострення хвороби" матері.

"Сьогодні вона згодна на проведення цієї експертизи, і ми організували літак, який сьогодні або в понеділок вилетить до неї", - говорив генеральний прокурор.

"Це брехня і обман. Сама справжня брехня. Я була не настільки хвора, щоб не здати кров для аналізу. Більш того, я наполягаю на цьому, оскільки хочу знати правду", - повідомила нам мама Гії.

Більш того свою письмову згоду на цю процедуру вона дала ще 27 листопада, підписавши відповідний документ. Про те, що до Львова терміново відлітає літак, щоб перевезти аналізи, вона почула вперше з екрана телевізора. При цьому мама не збирається здавати кров "киянам", оскільки не вірить людям, які приїдуть з Києва, і має намір здати кров тільки місцевим львівським лікарям.

Більш того Леся Гонгадзе має намір подати до суду на Генпрокурора за бездіяльність. "Якби він вжив заходів у відповідь на відкритий лист Георгія, може цього всього і не трапилося б", - з сумом в голосі говорить мама.

Вона готова судитися з Генпрокурором аж до Європейського суду. "Потебенько має заплатити морально, матеріально за те, що відбулося з Георгієм з його вини", - вважає мама.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News