Львов продолжает акцию "Украина без Кучмы"

Четвер, 4 січня 2001, 15:55
У Львові на газоні перед пам'ятником Тарасу Шевченкові активісти УНА-УНСО знову поставили намет з антипрезидентськими лозунгами.

Акція буде носити незвичний характер - щодня вранці о 10.00 активісти будуть встановлювати намета, а о 19.00 - розбирати. І так кожного дня. "Це буде продовжуватися до перемоги акції", - кажуть її організатори.

Не дивлячись на те, що раніше акцію мали намір відновити лише 22 січня, УНА-УНСО вирішила "не розслаблятися на свята", повідомляє Інтерфакс-Україна.

Серед мешканців намету - Георгій Коменда, який вже провів 5-денне сухе голодування, яке завершилася його госпіталізацією. Лікарі заборонили йому продовжувати голодування.

Вперше намети у Львові з'явилися через тиждень після початку Київської акції - 22 грудня. У акції об'єдналися представники Української республіканської партії, партій УНА-УНСО, "Собор", "Єдність", Української консервативної республіканської партії і Української християнсько-демократичної партії, Соціалістичної партії України. На Новий рік ініціатори акції пішли на канікули.

Про хід акції у Львові і Києві читайте тут

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування