Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко арештована?

Понеділок, 8 січня 2001, 16:10
"Арештована "газова принцеса" України - Юлія Тимошенко". З таким скандальним заголовком з'явилася новина на ізраїльському сайті MIGnews.com, який контролюється широко відомим у вузьких колах Вадимом Рабиновичем.

"За неперевіреним даними, що поступили від анонімного джерела в кабінеті міністрів України, 8 січня українськими правоохоронними органами затримана віце-прем'єр уряду України Юлія Тимошенко", - повідомляє Рабинович.

Разом з тим, Рабинович, який вже не знає, як йому прогнутися перед президентом, явно поквапився. Як повідомив агентству Інтерфакс-Україна глава прес-служби партії "Батьківщина" Петро Якобчук, Тимошенко знаходиться на свободі. "Це - чергова "качка", підготовлена відомими колами", - переконаний Якобчук.

В Генпрокуратурі також не підтвердили факт арешту віце-прем'єрки, а в її приймальній повідомили, що робочі плани Тимошенко на 9 січня залишаються без змін. У цей день вона планує представити власну програму реформування вугільної галузі.

P.S. Судячи зі всього, сайт MIGnews.com вирішив використати скандальну неперевірену інформацію для підняття власного іміджу. Це виходить із спростування, опублікованого пізніше на сайті.

"Сайт MIGnews.com вже приніс вибачення Юлії Тимошенко за доставлену їй незручність. Ми сподіваємося, що ЗМІ продовжать цитувати наші повідомлення - але всі, а не тільки ті, що можна використати з метою політичної кон'юнктури", -пишуть "жартівники".

Хто ж на такий сайт після всього цього буде посилатися?

Про справу Генпрокуратура проти Юлії Тимошенко читайте:

"Це брудна фальсифікація"

Тимошенко загрожує до 10 років ув'язнення

"Парад" карних справ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...