Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Який Кучма, такі й кадри

Вівторок, 9 січня 2001, 19:31
Кучмівське оточення рекрутувало у свої ряди перевіреного бійця пропагандистського фронту, "українського доренка", який так і не відбувся - Ігоря Сторожука. Ведучий "аналітичної" програми "7 днів" буде керувати прес-службою Кучми.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, розпорядження про це підписав сам Кучма. До Сторожука раніше цю посаду займав Юрій Константінов.

Новий керівник прес-служби "гаранта" із 1996 року працював першим віце-президентом, директором Творчого виробничого об'єднання суспільно-політичного мовлення Національної телекомпанії України. Тоді ж очолив дирекцію програм УТ-1.

Народився Сторожук у 1957 році в Києві, освіти за фахом не має - закінчив КПІ, електроенергетичний факультет. За даними УНІАН, із 1984 Сторожук працював на телебаченні - коментатором, ведучим програм, спеціальним кореспондентом, головним редактором редакції. З травня 1995 - директор телеканала УТ-2.

Дуже хотілося б сподіватися, що з появою нового керівника прес-служба "гаранта" стане більш відкритою. Але занадто "терпима" позиція Сторожука до поглядів, альтернативним світосприйняттю Банковою, не залишає таких шансів. Жодних. Єдина втіха – може, тепер у Сторожука не вистачатиме часу на "7 днів", і передачу взагалі закриють?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування