Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ємець загинув у "звичайній" катастрофі

Четвер, 1 лютого 2001, 15:34
Генпрокуратура наполягає на тому, що Олександр Ємець, якого поховали в середу на Байковому кладовищі, загинув в результаті звичайної автокатастрофи. Прокуратура намагається спростувати чутки про те, що смерть Ємця - не випадковість, однак за нинішнього рівня довіри до правоохоронних органів в світлі останніх подій, навряд чи їм можна вірити однозначно.

Заступник генерального прокурора України Сергій Винокуров повідомив про подробиці допиту водія депутата Руслана Зайченка, єдиного вцілілого у дорожній катастрофі. Він "свідчив об'єктивно" в лікарні у присутності лікарів і із застосуванням відеозапису.

Водій показав, що ані попереду, ані позаду їх машини на дорозі не було жодних автомобілів. Швидкість руху автомобіля Ємця, перевищувала 200 км на годину, депутат дуже поспішав, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За даними прокуратури, дорога, якою їхала машина, "не дуже добра, вузька і їхати по ній небезпечно вже на швидкості більше за 80 км/год".

"Правими колесами машина проїхалася по грунту, розвернулася і вдарилася з величезною силою в дерево. Спрацювали подушки безпеки, однак вони не допомогли. Це – звичайно дорожньо-транспортна пригода, причина якої - велика швидкість і неадекватна поведінка водія на дорозі, так їздити не можна", - кажуть у прокуратурі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування