"Касетний" скандал затіяли Тимошенко і Лазаренко?

Вівторок, 6 лютого 2001, 15:27
Генпрокуратура підозрює Юлію Тимошенко і Павла Лазаренка в організації "касетного скандалу". Правоохоронні органи, як завжди, мають в своєму розпорядженні інформацію, але вважають за потрібно мовчати і задовольнятися натяками. В Україні це не вважається приховуванням інформації.

У вівторок заступник генерального прокурора України Микола Обіход додав ще один "гріх" до офіційних звинувачень екс-віце-прем'єра і екс-прем'єра, підтвердивши наявність зв'язку між опальними політиками і плівками Мельніченка. "Цей зв'язок свого часу буде більш детально розглянутий і вами, і нами. Те, що цей зв'язок можна простежити і дослідити, це факт", - говорить Обіход.

Порушені генпрокуратурою карні справи стосовно керівників корпорації "Єдині Енергетичні Системи України", а також щодо віце-прем'єра Юлій Тимошенко, говорить Обіход, створюють "величезний опір зацікавлених сил".

"Ми знаємо набагато більше, ніж те, що фігурує в пресі, і набагато більше, ніж можемо дозволити собі сказати", - сказав він і багатозначно пообіцяв журналістам, що свого часу і вони про все дізнаються.

Останні "гріхи" Юлій Тимошенко

Слід Тимошенко знайшли в "пральні"?

А тут ви знайдете все про справу Тімошенко

Тимошенко залишається на свободі. Поки

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News