Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

АКЦІЯ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"

Середа, 7 лютого 2001, 11:13
Наметове містечко практично добралося до рівня "Макдональдса" на Хрещатику. У ніч з вівторка на середу в "Зоні, вільній від Кучми", нараховувалося 27 наметів.

У середу зранку, за повідомленням Інтерфакс-Україна, у містечку залишилося 25 наметів, поряд з якими постійно чергує близько 40 осіб. Як передає агентство, постійно біля своїх наметів знаходяться лише представники Соцпартії, УНА-УНСО, "Собору", "Батьківщини" та Української консервативної республіканської партії Хмари. Інші партії поставили свої намети, а спостерігати за ними доручили активістам містечка.

Як розповів голова київської організації УНА-УНСО Ігор Мазур, 100 учасників акції, що прибули у вівторок із регіонів, улаштувалися на ночівлю в штаб-квартирі партії. Близько опівночі унсовці відчули турботу влади про їхню безпеку. У офіс партії з'явився наряд міліції з 3 чоловіків і заявив, що відправлені керівництвом для охорони учасників акції. Після того, як лідер УКРП Степан Хмара переговорив із керівниками правоохоронних органів, наряд пішов, а учасників акції з регіонів після цього вирішили розмістити на квартирах у киян – учасників акції.

Про події на майдані в Києві 6 лютого читайте ХРОНІКУ АКЦІЇ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування