Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Некомуністична опозиція має шанс

Четвер, 8 лютого 2001, 16:13
Мороз, Тимошенко, Головатий, Чорновіл, Турчинов, Матвієнко та ряд інших впливових опозиційних політиків почали формування комітету національного порятунку. Закриті переговори тривають вже кілька днів.

Таємні консультації щодо створення комiтету нацiонального порятунку проходили у четвер у кулуарах Верховної Ради на третьому поверсi, передає УНІАН. Крім перерахованих вище антикучмістів у них взяли участь Степан Хмара, Олександр Єльяшкевич, Євген Жовтяк. Та й цей список неповний, передає агентство.

У іншому повідомленні УНIАН з посиланням на "поiнформовані джерела у Верховній Раді" говорить, що на переговорах "в ролi спостерігачів" виступають представники фракцiй "Реформи-Конгрес" та Рухів Удовенка та Костенка. Так, від УНР на консультації начебто ходить Євген Жовтяк, керівник київської обласної організації партії.

У відповідь на прохання кореспондента УНIАН розповiсти про цей комiтет, нiхто з цих осіб не спростував, що такий комiтет створюється, але зазначали, що розповiдати про нього ще зарано.

Хмара в iнтерв'ю агентству повідомив, що у цього комітету поки що немає установчого документу, зараз iдуть переговори i на 8 лютого заплановане "перше офiцiйне засiдання комiтету". Наразі невідомо, чи є цим засідання збори на третьому поверсі парламенту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...