Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Форум національного порятунку змінює тактику

Четвер, 1 березня 2001, 16:51
Форум національного порятунку змінює тактику. Швидше усього, наметове містечко в центрі столиці не буде відновлено. Замість цього ФНП запропонує нові форми протесту, повідомив УП після закінчення засідання ради Форуму Олександр Кривенко.

Суть нової стратегії і тактики поки що не розголошується, оскільки все це зараз перебуває в стадії доробки. Крім того, в п'ятницю буде оприлюднено спеціальне звернення до нації.

Звернення ФНП до народу буде витримано "в максимально різких висловлюваннях", повідомив УП член Форуму Володимир Філенко. Зараз воно допрацьовується і в п'ятницю буде поширено "по інформаційних каналах".

Філенко торкнувся нової тактики ФНП. "Намети ставити не будемо, але з Хрещатика не підемо. Будемо продовжувати працювати по Хрещатику. Умовно кажучи, нова тактика називається "похід в маси", говорить депутат.

Ряд концептуальних розробок ФНП стануть відомі вже наступного тижня, додав прес-секретар Форуму.

Учасники Ради у четвер констатували перехід ситуації в нову якість. Влада вдалася до застосування репресій. Разом з тим, спостерігається створення нової осі протистояння в суспільстві - вже не тільки між владою і опозицією, а між союзом олігархів з комуністами і урядом Ющенка. Учасники ради прийшли до висновку, що нова ось протистояння створена штучно, щоб відвернути увагу від напруженості у суспільстві, а також для того, щоб перебрати владу.

Крім того, ФНП ухвалив рішення про пред'явлення судових позовів за порушення конституційних норм, прав людини і незаконну конфіскацію особистого майна під час ліквідації наметового містечка у Києві.

"ВИСЛОВИ СВОЮ ДУМКУ НА ФОРУМІ "УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВДИ"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...