Аварія магната

П'ятниця, 2 березня 2001, 12:56
Скандальний екс-олігарх Вадим Рабинович потрапив у автокатастрофу в Бразилії. Він залишився живим, однак протягом чотирьох годин був непритомний. Зараз Рабинович прийшов до тями, його стан стабілізувався.

Разом з тим, лікарі кажуть, що рано радіти. Кризові явища не минули і, за найоптимістичнішими прогнозами, лише за тиждень - десять днів Рабиновича зможуть перевезти для продовження лікування до європейського госпіталю.

Про автокатастрофу власника "R.C.Group", видавничого будинку "CN-Столичні новини" і в минулому наближеного до Кучми магната повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на джерела з оточення Рабиновича.

За їх даними, автокатастрофа сталася 2 березня в Бразилії, де Рабінович знаходився з діловою поїздкою. За попередньою інформацією, в складних погодних умовах автомобіль, в якому їхав бізнесмен, втратив керування і вилетів у кювет. Водій, який був пристебнений ременями, не постраждав.

Рабинович був доставлений в реанімаційне відділення місцевої лікарні з травмою голови і множинними ударами. Протягом 4-х годин він був непритомний, повідомляють джерела.

У офісі Рабіновича в "R.C.Group" інформацією не володіють. Як повідомив УП редактор "Столичних новин" Володимир Кацман, стан здоров'я потерпілого на даний момент невідомий, зв'язок як з ним, так і з лікарнею, відсутній. Знаходиться Рабинович в реанімації.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування