Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Плюща довели до Феофанії

Понеділок, 5 березня 2001, 21:34
До Феофанії госпіталізовано одного з керівників держави - спікера парламенту Івана Плюща. У лікарні він знаходиться ще починаючи з п'ятниці – як говорять, просто на обстеженні.

Про місцезнаходження керівника парламенту Інтерфакс-Україна повідомило "достовірне джерело" у Верховній Раді.

Спікер погано почував себе вже під час поїздки до Ірану і Азербайджану, повідомило агентству інше джерело з української делегації, яке супроводжувало Плюща в офіційному візиті.

За словами співрозмовника агентства, у спікера парламенту, швидше за все, підвищився тиск через зміну кліматичних умов. Плющ навіть дещо скоротив програму свого перебування в Азербайджані, відмінивши заплановану прес-конференцію в аеропорту Баку за підсумками візиту. По прильоту до Києву він був відразу госпіталізований, передає Інтерфакс-Україна.

Знаходячись у Баку, Плющ виступив у дисонанс із Кучмою і не підтримав використання сили. "Я був і є прихильником того, що ні з одного, ні з іншого боку не можна застосовувати силу", тому що "сила тільки породжує силу", - філософськи заявив тоді Плющ із приводу зносу наметового містечка.

Медобстеження в республіканській клінічній лікарні в будь-якому випадку піде на користь здоров'ю Івана Степановича - у тиші Феофанії спокійніше реагуєш на розмови про можливу зміну керівництва парламенту, взаємні погрози антикучмістів і міліції, шантаж відставкою уряду, майора у відставці і Турчинова з компроматом на Потебенька. Єдиний номінант на радісну новину для Плюща - задоволення позовів трьох колег спікера - депутатів Головатого, Шишкіна і Жиру -проти Бориспільської митниці. Бориспільський суд присудив виплатити кожному з депутатів по 100 тисяч гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування