Інтифада в Україні

Середа, 7 березня 2001, 14:10
Форум національного порятунку закликає народ вдатися до протесту не словом, а справою. ФНП звертається з пропозицією почати громадянський опір.

Форум нацпорятунку закликає до громадянського опору всіх, хто не хоче жити в тоталітарній країні, йдеться у заяві прес-служби ФНП.

Як вважає ФНП, Кучма і силові міністри намагаються перетворити Україну на тоталітарну державу, і знесення студентського наметового містечка є черговою спробою "придушити мирну громадянську ініціативу".

Такими діями влада демонструє тільки страх перед "обуренням народу і світової громадськості, але й далі нехтує нормами закону", йдеться у заяві прес-служби ФНП.

"Чергова спроба придушити мирну громадянську ініціативу свідчить, що влада боїться обурення народу та світової громадськості, але і далі нехтує нормами Закону. Не прикриваючи свої протиправні дії судовим рішенням влада
розпочала силовий наступ на опозицію - щоб показати "хто в хаті господар".

Свідченням нашої позиції хай стане мітинг та покладання квітів до пам'ятника
Шевченкові зранку 9-го березня, коли "гарант" має намір демонструвати свою вірність ідеалам Кобзаря".

Як повідомив УП прес-секретар ФНП Олександр Кривенко, на 9 березня призначено установчий з'їзд Всеукраїнського громадського комітету опору "За Правду!". "Кістяк" комітету буде складатися з учасників "студентської революції" 1990 року, які розраховують на широку участь молоді і студентства. З'їзд почнеться о 16 годині в київському Будинку Вчителя.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування