Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко захищає свій уряд від Кучми

Середа, 7 березня 2001, 16:18
Віктор Ющенко стверджує, що в його уряді "немає міністрів, які є опозиційними до президентського курсу". "Ця не просто моя уява, це моє переконання", - заявив прем'єр в інтерв'ю журналістам.

Зі слів Ющенка, уряд конструктивно співробітничає з президентом Кучмою, про що свідчить, зокрема, і те, що Кабінет міністрів займається "реалізацією директив і політичною концепцією, яка викладена президентом у щорічному посланні минулого року". Крім того, урядова програма "Реформи ради добробуту" "кореспондується" з оприлюдненим президентом курсом, додав прем'єр.

"Я не можу сьогодні навіть в думках уявити собі дії якого-небудь міністра, які б були неконструктивними з цієї точки зору", - заявляє Ющенко.

Після того, як Кучма заявив про неможливість поєднання опозиційних щодо нього переконань з перебуванням на державній службі, експерти стали гадати, кого саме президент мав на увазі. Крім Рухівця Івана Зайця, так нікого і не пригадали. УП нічого не відомо про почуття, які міністр екології відчуває щодо Кучми, але окремі представники Костенківського Руху однозначно підтримали акції "Україна без Кучми".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...