Відставка згідно з Зигмундом Фрейдом

Середа, 7 березня 2001, 16:19
Звільнений міністр палива й енергетики Єрмілов перед відставкою не розмовляв із Ющенком протягом...майже чотирьох місяців. Навіть про причини, через які прем'єр вирішив розстатися, підлеглому той не повідомив.

Принаймні, так стверджує сам Єрмілов. "Мені не вдалося з ним поговорити. Практично чотири місяці ми не розмовляли. Спроби зустрітися ні до чого не привели", - повідомив екс-міністр про складні відносини з прем'єром.

На питання, кого він не влаштовував на своєму посту, Єрмілов, що працював до керівництва міністерством радником Ющенка, відповів: "Я думаю, Віктора Андрійовича. Але не як прем'єр-міністра, а як когось ще. Тому що галузь у гарному стані, і мені не соромно передати Станіславу Сташевському справи. Треба, звичайно, ще багато працювати, але усе значно краще, ніж коли я прийшов".

Єрмілов вірить, що причини його відставки лежать не в економічній площині. Роботою міністерства він задоволений і наказ про звільнення збігся з періодом поліпшення роботи ПЕК за всіма його показниками. Особливого зла екс-міністр не показує і готовий "надати всебічну допомогу і підтримку" Сташевському.

Крім того, Єрмілов згодний "давати консультаційні послуги уряду в області ПЕК".

Читай також

Єрмілова звільнено

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування