Кучма стане Чікатілом для Тимошенко

Середа, 4 квітня 2001, 12:54
Кучма знову потрапив до рейтингу політиків-невдах на сторінках берлінської Die Welt. Дії Кучми, вважають в газеті, спрямовані проти одного з лідерів опозиції Юлії Тимошенко, заслуговують на оцінку "незадовільно", простіше кажучи – "двійку", повідомляє Deutsche Welle.

"Коли йдеться про владу, ті, хто за неї чіпляються, погано розуміють гумор. Особливо це стосується тих, хто відчуває, що їм уже небагато лишилося. Здебільшого вони роблять все навпаки, так як, наприклад, український президент Леонід Кучма", - пише Die Welt.

"Сам того не бажаючи, він перетворює колишнього віце-прем'єра Юлію Тимошенко на свого антипода. Кучма не тільки звільнив цю жінку з посади. Після того, як Тимошенко перетворилася на ікону під час протестів проти його недемократичного режиму, президент України домігся її арешту. Після її звільнення, Кучма посприяв тому, щоб Тимошенко було повторно взято під варту. Тепер Верховний суд України знову звільнив цю жінку. Тимчасово. Кучма вже не може діяти інакше, він знову переслідуватиме одного з лідерів опозиції. А вона, якщо події розвиватимуться так і надалі, - переможе", - прогнозує газета.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування