Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МВФ займеться Україною в червні

П'ятниця, 4 травня 2001, 10:22
Чергова місія Міжнародного валютного фонду прибуде до України в червні цього року. Про це керівництво МВФ повідомило в ході зустрічі з українською урядовою делегаціэю у Вашингтоні.

Україну на переговорах представляли міністр економіки Василь Роговий, міністр фінансів Ігор Мітюков, глава Нацбанку Володимир Стельмах, заступники міністрів аграрної політики, економіки, закордонних справ, енергетики, інші представники міністерств і відомств. У зустрічі з боку Фонду взяли участь перший заступник директора-розпорядника МВФ Стенлі Фішер, директор статистичного департаменту Фонду Кароль Карсон, керівник місії МВФ в Україні Джуліан Беренгаут.

Представники МВФ відзначили прогрес в економічному розвитку України. Урядова делегація наголосила на позитивних результатах впровадження економічних реформ і підкреслювала, що Україна загалом дотримується вимог програми розширеного фінансування МВФ. Про результати переговорів повідомляє посольство України в США.

Трирічна програма розширеного фінансування EFF загальним обсягом близько $2,460 мільярда була відкрита у вересні 1998 року. Після її призупинення у вересні 1999 року Україна отримала однин транш у розмірі $242 мільйони в грудні минулого року.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування