Партія "Яблуко" пропонує Віктора Суслова на посаду прем'єра

Понеділок, 7 травня 2001, 15:58
Партія “Яблуко” звертається до президента України з пропозицією винести на розгляд Верховної Ради кандидатуру Віктора Суслова на посаду Прем’єр-міністра України.

"Яблуко" пояснює свій вибір тим, що "Віктор Іванович Суслов має ґрунтовну економічну освіту та великий практичний досвід роботи на керівних посадах", крім того "безперечною перевагою Суслова є його незаангажованість будь-яким олігархічним кланом, виваженість і поміркованість, прагматизм, свобода від будь-яких ідеологічних догм".

У заяві партії з цього приводу сказано, що "на відміну від інших політичних партій “Яблуко” має команду топ-менеджерів з принципово новою програмою вирішення нагальних проблем України".

"Ця програма ґрунтується на інноваційних підходах, сучасних схемах урядового менеджменту і гарантує при її реалізації протягом 40 тижнів підвищення мінімальної зарплати до 400 гривень, пенсій до 150, швидке зростання внутрішнього ринку, стрімку експансію вітчизняних товарів на зовнішні ринки та націленість соціальних програм на рівень найбільш соціально орієнтованих країн Заходу.

Наша програма може бути реалізована командою під керівництвом Віктора Суслова – досвідченого політика, економіста-професіонала", - йдеться у заяві вміщеній на офіційному сайті партії "Яблуко".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування