Долганов пояснює антипатії до себе у Верховній Раді близькими виборами

П'ятниця, 8 червня 2001, 14:04
Початком передвиборчої кампанії вважає Вадим Долганов факт ухвалення постанови Верховної Ради, в якій парламент пропонує Кучмі звільнити з роботи президента Національної телекомпанії України.

"Що я буду коментувати? Нехай депутати коментують. Ви згадайте, що такі постанови приймалися щодо Савенка і Кулика. Це було обумовлено початком передвиборчої кампанії", - сказав президент НТКУ Долганов у п'ятницю в інтерв'ю журналістам.

"Я за крісла не тримаюсь. Крісло помічника президента, яке я обіймав до посади президента Національної телекомпанії, в табелі про ранги мабуть вище, так? Але я не тримався, бо я знаю, що вмію щось робити. Я розумію щось у журналістиці. Я не змінюю, на відміну від деяких своїх колег, поглядів. Подивіться мої публікації кінця 1980 і кінця 1990 – мені не соромно. Я не перебігав з партії в партію, в жодній партії не був. Хоч мене приписують то до олігархів, то до НДП, то до СДПУ(О). У кожного є свої погляди політичні, я їх висловлюю як журналіст. Я маю право на це?" – додав Долганов.

УП

Читайте також:

Депутати хочуть звільнення Долганова
Верховна Рада пропонує президенту України Леоніду Кучмі звільнити Вадима Долганова з посади президента Національної телекомпанії України і "укріпити її керівництво".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News