Обидві "Грані" обіцяють залишитися опозиційними

Вівторок, 3 липня 2001, 20:28
Шеф-редактор старих "Граней", в яких більше не працюють Коробова і Погорєлова, але які передруковують їх на свій лад, виправдовується. Він пояснив появу в "Гранях" виправленого матеріалу Ірини Погорєлової з газети "Грані плюс" тим, що той "був передрукований відповідно до їх вихідних даних". А вибір – "коротити матеріали" або подавати його без купюр – "залишається правом редакції газети", пояснив УП Віктор Воротніков.

"Газета "Грані" і "Грані плюс" - два різних видання. "Грані плюс" крадькома від засновника "Граней" були зареєстровані в січні цього року, тоді як "Грані" виходили до квітня. Після виходу першого номера газети "Грані плюс", звичайна річ, журналістський колектив був звільнений у зв'язку з переходом в нове видання", - сказав Воротніков. З його слів, "ми з величезним задоволенням друкували б колишніх авторів з їх згоди працювати в "Гранях". "Позиція газети "Грані" визначається фундатором і шефом-редактором. Газета "Грані" ніколи не була кон'юнктурною, була, є і буде опозиційною", - сказав він.

У опозиційності "Граней плюс" Луценка, Коробової, Погорєлової і Джангірова сумніватися не доводиться.

УП

Читайте також передісторію конфлікту:

Увага! Ненормативне слово
У "Граней" з'явився двійник, зміст якого відрізняється від традиційних "Граней" Луценко, Коробової, Погорєлової і Джангірова як Кучма від Папи Римського. Однак це не альтернативний бюлетень для органів влади, а газета з новим змістом в старій обгортці, яка активно розповсюджується на вулицях Києва.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...