Наші вуха і очі до ваших послуг!

Понеділок, 9 липня 2001, 18:02
Про те, що наступні парламентські вибори будуть змаганням суперамбіцій і супернадій під знаком "2004", можна навіть зайвий раз промовчати. Бо це видно неозброєним оком. Останній шедевр агітпропу: починаючи з вівторка молодіжна організація Партії регіонів – головного податківця країни Азарова – виходить на вулиці, щоб мітингувати за зниження податків.

Акція називається "Розв’яжіть підприємцям руки", яку комсомольці Азарова починають із першого етапу "Свіча надії". Спочатку у вівторок, 10 липня, о 8:30 ранку вони пікетуватимуть Верховну Раду "з вимогою підтримати ідею зниження податкового тиску". Потім "представники Спілки молоді регіонів України передадуть народним депутатам України офіційне звернення пікетуючих". А у середу, 11 липня, о 21 годині, під Верховною Радою у парку імені Ватутіна "відбудеться масове запалювання свічок на мітингу-концерті, у якому планують також взяти участь народні депутати, керівники Партії регіонів". Потім ще два дні, по 12 липня включно, "з 17 до 21 години у парку імені Ватутіна діятиме концертний майданчик, де виконуватиметься популярна музика, а всі зацікавлені зможуть детально ознайомитися з ініціативами Партії регіонів у сфері зниження податкового тиску на підприємництво".

Насправді видовище має бути дуже цікавим. Багато епітетів в стилі піддиванного Кучми і недрукованого Подерев'янського з приводу вболівання Азарова за зниження податків могли б підкинути читачам підприємці. Рекомендується взяти такого, який щойно пережив візит панів з посвідченнями інспекторів ДПАУ.

Але, на щастя для Азарова і на лихо для України, підприємців у нас – в порівнянні з екс-соціалістичною Східною Європою – "трохи" менше буде. Та й парком Ватутіна вони навряд чи прогулюватимуться.

Після такої акції, як апогею сонячного удару, можна чекати мітингу СДПУ(О) з вимогою ліквідації олігархів або "Демократичного союзу", який би виступав за масову ротацію силовиків Бельгії.

Ще одне підтвердження того, що партії зі швидкістю кучмівського лімузина влітають у передвиборчі перегони, можна було знайти у п'ятницю в офісі "Батьківщини". Партія Тимошенко за допомогою Спілки ошуканих вкладників, яку очолює член фракції "Батьківщина", депутат із загадковим прізвищем Таран (Терен), повертала населенню його вклади у трастах-метеликах. В партійному залі запрошення до Ощадбанку забрати гроші отримали 8 осіб. Скільки людей знайдуть такі повідомлення у поштових скриньках, Тимошенко назвати не змогла. Говорили лише, що це тільки перший етап і такі повідомлення відправлено "100 громадянам". Ще більшою таємницею виявилась сума, яку повернуть кожному зокрема і всім загалом.

Але раніше за всіх вивішувати свій логотип на акціях "підтримки" суспільно-резонансних явищ почала "Трудова Україна" – за 11 місяців і 10 днів до дня голосування у 2002 - ще 20 квітня ПТУшники вирішили взяти шефство над Українською спілкою в'язнів–жертв нацизму.

Головна загадка сучасності: у яких регіонах згадають геніальний хід Павла Івановича і почнуть доплачувати до пенсій "губернаторську допомогу"?

P.S. Офіційно передвиборча кампанія–2002 починається через три місяці.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
10:48
Керівники усіх відділів Samsung перейдуть на 6-денний робочий тиждень
10:39
На Донеччині за добу через російські обстріли загинули 4 людини 
10:31
ЗМІ: Іспанія протягом тижнів визнає палестинську державу
10:31
"Я закохуюся – це моя проблема". Історія харківського бізнесмена, екс-"регіонала" та волонтера Юрія Сапронова
10:30
фото, доповнено Росіяни вдарили по Дніпру і області: убили 6 дорослих і 3 дітей
10:25
Метро на Троєщину: у КМДА показали роботи на Подільському мосту
10:16
відеоГУР: Російський Ту-22МЗ вдалося збити на відстані 300 км від України. Чим саме
10:10
Як зниклого безвісти визнають полоненим: що треба знати про ці статуси та шлях підтвердження з боку Росії
10:01
Туск домовлятиметься зі Столтенбергом і Сунаком про захист польського неба
09:58
Росія стала головним постачальником нафти до Індії, потіснивши частку ОПЕК до історичного мінімуму
Усі новини...