Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Олігархи завершили конкурсний відбір серед фахівців чорних PR-технологій - Томенко

Четвер, 2 серпня 2001, 12:39
Київ може ввійти в новітню історію ''як столиця євроазійських брудних політичних технологій'', заявив в інтерв’ю агентству УНІАН директор Інституту політики Микола Томенко.

За його словами, вже практично завершився конкурс, "неофіційно оголошений київськими олігархами серед євроазійських політтехнологів". З усього євроазійського простору, за словами Томенка, відберуть найдосвідченіших фахівців з чорних PR-технологій для участі у виборчій кампанії в Україні.

За інформацією Томенка, уже практично закінчилась підготовка плану дискредитації екс-прем'єр-міністра Віктора Ющенка як політика й лідера блоку "Наша Україна". Згідно з даними політолога, також готуються дискредитаційні плани стосовно інших відомих політиків.

За словами Томенка, план дискредитації Ющенка може бути цілком оприлюднений у низці ЗМІ. Тоді кожен виборець, як вважає політолог, зможе ознайомитися, що було заплановано проти Віктора Ющенка київськими олігархами. Також стане зрозумілим, як олігархи планують вести політичну передвиборчу кампанію, щоб послабити своїх опонентів.

Українська служба радіо "Свобода"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...