Ігор Діденко задоволений роботою свого німецького адвоката

П'ятниця, 3 серпня 2001, 11:38
Заарештований у ФРН один з колишніх керівників компанії "Нафтогаз України" Ігор Діденко задоволений роботою свого німецького адвоката. Про це в четвер в ексклюзивному інтерв'ю "Німецький хвилі" повідомив захисник Діденка.

Через свого адвоката Ігор Діденко спростував подану українськими ЗМІ інформацію про те, що він бажає змінити захисника. Більше того, зважаючи на обсяг справи, до неї залучено ще одного адвоката з Мюнхена.

Ігор Діденко також просив нагадати, що особа вважається невинуватою у вчиненні злочину, доки її вину не доведено в законному порядку й не встановлено обвинувальним вироком суду. Той, хто намагається представити недоведені факти як дійсність, може бути впевнений, що після вирішення цієї справи буде притягнутий до відповідальності, як це передбачено законодавством України, - переказав адвокат слова Ігоря Діденка.

Колишнього в.о. керівника компанії "Нафтогаз України" затримано у ФРН за підозрою в причетності до розкрадання в Україні коштів, призначених для виплат "остарбайтерам".

Як стало відомо нашій радіостанції, справу Діденка буде об"єднано зі справою народного депутата України Віктора Жердицького. Початок судового розгляду "справи Жердицького" заплановано на 16 серпня.

Німецька хвиля

Читайте також

Діденко заперечує свою провину


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News