Міліція переходить на посилений варіант роботи

Понеділок, 6 серпня 2001, 17:09
В Міністерстві внутрішніх справ України створений оперативний штаб з координації служб відомства у зв'язку з майбутнім святкуванням 10-ї річниці Дня Незалежності.

Як повідомляє центр громадських зв'язків МВС, штаб під керівництвом першого заступника міністра Миколи Джиги почав свою роботу в понеділок.

Згідно з поставленими завданнями, підрозділи Державної автомобільної інспекції спільно з комунальними службами додатково обстежують вулично-дорожню мережу і технічні засоби регулювання руху на маршрутах пересування офіційних делегацій. Транспортна міліція має забезпечити супровід посиленими нарядами міліції поїзди, якими переїжджатимуть громадяни - учасники святкувань.

На управління боротьби з організованою злочинністю і карний розшук покладено завдання зробити все можливе для запобігання антигромадським проявам в місцях проведення святкових заходів і перебування осіб, які знаходяться під державною охороною.

Під особливий контроль будуть взяті місця зберігання вибухонебезпечних речовин, вогнепальної зброї і патронів.

З 23 по 25 серпня особистий склад гарнізонів міліції буде переведений на посилений варіант оперативно-службової діяльності, буде також введене цілодобове чергування керівного складу і посилених слідчо-оперативних груп.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування