В Україні відновлюється Держкомрезерв

Вівторок, 7 серпня 2001, 19:10
Президент України Леонід Кучма підписав указ "Про Державний комітет України з державного матеріального резерву".


Згідно з документом, повідомляє прес-служба глави держави, цей комітет створюється як центральний орган виконавчої влади на базі Державного агентства по управлінню державним матеріальним резервом.


Кабінету міністрів України, зокрема, доручено вирішити питання, пов'язані із забезпеченням функціонування нового комітету, подати в місячний термін проект його положення, а також пропозиції по приведенню актів президента України у відповідність з цим указом.

Главою Держкомрезерву України призначено Володимира Куратченка, 1948 року народження. У 1996-1997 роках був заступником міністра машинобудування, ВПК і конверсії України, в 1997-1998 роках - першим заступником міністра промислової політики, 1998-1999 рр - головою Запорізької облдержадміністрації, з січня по липень 1999 року - 1-м віце-прем'єром України в уряді Валерія Пустовойтенка, працював також радником президента України. З грудня 1999 року по червень 2000 року - голова Запорізької облдержадміністрації. Очолює Запорізьку обласну організацію Народно-демократичної партії.


Інтерфакс-Україна



"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування