У ГВП Росії відкидають звинувачення в "фабрикації" карної справи щодо Тимошенко

Середа, 8 серпня 2001, 15:24
В Головній військовій прокуратурі категорично відкинули звинувачення в "фабрикації" карної справи щодо колишнього віце-прем'єра України Юлії Тимошенко.

У інтерв'ю "Інтерфаксу" Росії в середу перший заступник Головного військового прокурора Юрій Яковлєв назвав цю заяву партії "Батьківщина" "політичною фантазією" і підкреслив, що "в рішенні про порушенні щодо Тимошенко карної справи немає ніякого політичного підгрунтя".

З його слів, рішення було прийняте на основі наявних ознак складу злочину, а не з міркувань політичної кон'юнктури. "Ні політики, ні упереджень в наших діях не було", - підкреслив представник ГВП." "Вважаю, що певні сили на Україні хочуть використати в своїх інтересах факт порушення справи щодо Тимошенко", - відмітив Яковлєв.

Він пояснив, що справу було порушено за ознаками співучасті в дачі хабаря низці російських посадових осіб. Інформацію про це ГВП отримала в ході розслідування карної справи щодо колишнього головного військового фінансиста Міноборони генерала Георгія Олійника.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування