Путін збирається в Київ і вітає Кучму

Четвер, 9 серпня 2001, 17:59
Сьогодні сповняється шістдесят три роки президенту України Леоніду Кучмі. Одним із перших українського президента привітав його російський колега Володимир Путін.

Президент Росії також не проминув згадати, що збирається відвідати Київ в кінці серпня у дні святкування десятої річниці незалежності України.

Поздоровляючи Кучму, Путін оптимістично відзначив: "рівноправна і взаємовигідна співпраця між нашими країнами, що спирається на принципи стратегічного партнерства, буде і надалі поступально розвиватися, допоможе вирішити всі насущні питання російсько-українських стосунків".

Особиста заслуга в цьому президента України очевидна: "Розглядаю наші останні інтенсивні контакти, продуктивні зустрічі як конкретне тому підтвердження", - підкреслює Володимир Путін.

Цікаво, що майже тими ж словами характеризувала учора контакти російського і українського президентів Юлія Тимошенко. Можна було навіть уявити, заплющивши очі, що Юлія Володимирівна - це зовсім і не лідер опозиційної "Батьківщини", яка переродилася у "Форум національного порятунку", а щось на зразок об'єднаного прес-секретаря двох президентів.

Але дивним чином Юлії Володимирівні здавалося, що російсько-українські відносини, що поліпшуються, і відносини Путіна і Кучми направлені винятково проти неї, Тимошенки. Очевидно, в дні візиту Путіна в Київ Тимошенко виступить із заявою, що і приїхав-бо президент Росії лише з метою перешкодити їй, Тимошенці, керувати її "Батьківщиною".

Можемо дати дармову раду: з піарівської точки зору вигідніше оголосити Тимошенку оплотом української незалежності, а на Майдані Незалежності виставити пікети не тільки з лозунгами "Україна без Кучми", але і "Україна без Путіна!".

Ще можна абсолютно не сумніватися, що у відповідь з'явиться плакат: "Батьківщина" без Тимошенки!". Бо що з Тимошенкою, що без Тимошенки - один... як би це висловитися?.. Форум національного порятунку.




Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування