Кінах став борцем за права підприємців №1

Субота, 1 вересня 2001, 11:46
Прем'єр України Анатолій Кінах за особистий внесок в розвиток підприємництва нагороджений відзнакою №1 державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва. Нагороду главі уряду в п'ятницю в ході урочистостей, присвячених Дню підприємця, вручила голова держкомітету Олександра Кужель. До призначення на посаду прем'єра Кінах протягом чотирьох з половиною років очолював Український союз промисловців і підприємців. І зараз він залишається на громадських засадах президентом УСПП.

Цією ж відзнакою також нагороджені перший заступник глави адміністрації президента Юрій Ехануров (колишній голова держкомпідприємництва), заступник глави адміністрації президента Павло Гайдуцький, народні депутати Сергій Тігіпко, Сергій Терьохін та Юрій Кармазін.

Кінах, виступаючи на урочистостях, заявив, що в Україні росте "позитивна критична маса підприємців", які працюють прозоро, хочуть вести системний бізнес і пов'язують своє майбутнє з Україною.

"Це - величезне досягнення, той національний капітал, який має спрацювати і дати відповідні позитивні результати", - заявив він.

Прем'єр також заявив, що підтримка підприємництва буде одним з пріоритетів в діяльності нинішнього уряду. Він закликав представників підприємництва активніше включатися в підготовку і розробку урядових рішень по встановленню "розумних і прозорих правил гри в економіці".

День підприємця в Україні святкується в першу неділю вересня, яка нинішнього року припадає на 2 вересня.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...