Опозиція готує акції до дня пам'яті Гонгадзе

Вівторок, 4 вересня 2001, 11:36
Форум національного порятунку готує ряд акцій демократичної опозиції на вересень, присвячені річниці зникнення журналіста Георгія Гонгадзе.

7 вересня на Хрещатику, починаючи з 11.00, буде проведено конкурс "Політичної карикатури", організатори конкурсу - молодіжне крило виборчого блоку "Форум національного порятунку"

Як проінформував член Ради Форуму Олександр Мороз, готується документальний фільм з робочою назвою "Справа Гонгадзе в лицях".

На 15 вересня запланована Хода, присвячена річниці зникнення Георгія Гонгадзе, мітинг та встановлення стели убитим журналістам в Україні. Рада Форуму, засідання якої відбулося в понеділок, висловилась за пріоритетність встановлення стелли на Хрещатику біля Лютеранської.

16 вересня планується проведення зборів журналістів України. Збори ініціюються Інститутом "Республіка", "Хартією-4" та Громадським комітетом опору "Україна без Кучми". На зборах планується створити "Етичну журналістську комісію", головною метою якої буде протистояння "чорному PR" під час передвиборчої кампанії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування