Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Долганова знову пропонують звільнити

Вівторок, 4 вересня 2001, 13:34
Верховна Рада України в перший же день роботи після канікул знов пропонує президентові Кучмі звільнити голову Національної телекомпанії України Вадима Долганова з його посади та "укріпити керівництво" НТКУ.

Депутати ухвалили за основу проект постанови "Про порядок висвітлення роботи 8-ої сесії Верховної Ради України", який передбачає пряму трансляцію пленарних засідань парламенту в повному обсязі.

Парламентарії збираються повернутися до питання про ротацію двох членів Національної ради з питань телебачення і радіомовлення в частині його складу, призначеної Верховною Радою.

Національній радіокомпанії пропонують забезпечити трансляцію в прямому ефірі щотижневих 45-хвилинних тематичних програм і передач за участю представників депутатських фракцій і груп і позафракційних депутатів. Таку ж програму по п'ятницях в прямому ефірі запропоновано транслювати на каналі УТ-1.

В день проведення пленарних засідань і днів уряду на каналах УТ-1 і УТ-2 у вечірній час запропоновано відвести півгодини на інформаційну програму "Щоденник Верховної Ради України" з повтором наступного дня.

Автори проектів постанов винесуть проект для остаточного затвердження на наступне пленарне засідання.

Перший пленарний день роботи сесії на цьому закінчився - у другій половині дня парламентарії працюватимуть в комітетах, фракціях і групах.

За матеріалами Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування