Екс-керівник "Слов'янського" Фельдман знову в СІЗО

Вівторок, 4 вересня 2001, 15:20
Колишній віце-президент банку "Слов'янський" Борис Фельдман незаконно перебуває в Лук'янівському СІЗО, повідомив у вівторок адвокат Андрій Федур. На його думку, "ніякого рішення про взяття його під варту немає". Тому, зазначив адвокат, він буде домагатися його звільнення.

Федур також повідомив, що відвідав Фельмана в ізоляторі, і його підзахистний почуває себе "нормально".

Як повідомив раніше адвокат Федур, Бориса Фельмана було вивезено з ізолятора тимчасового утримання на Подолі, але в слідчий ізолятор він так і не був доставлений. Ще в неділю адвокат не знав про його місцеперебування.

Бориса Фельдмана було арештовано в березні минулого року, після того, як було порушено кримінальну справу проти посадових осіб КАБ "Слов'янський" за фактами ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, розкрадання державного і колективного майна в особливо великих розмірах, зловживання посадовим становищем, посадових фальсифікацій. Нанесений державі цими діями збиток оцінюється на суму понад 300 мільйонів гривень.

21 серпня суддя Печерського місцевого суду винесла рішення про звільнення Бориса Фельдмана з-під варти, однак він був відразу ж затриманий знову співробітниками податкової поліції, оскільки Київський апеляційний суд відмінив постанову суду про звільнення.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування