"Зелений" Курикін відмовляється від депутатства

Понеділок, 8 жовтня 2001, 17:03
Міністр екології і природних ресурсів Сергій Курикін подав заяву про складення повноважень народного депутата. Рішення про це було затверджено на засіданні політвиконкому Партії зелених України, членом якої є Курикін, повідомляє прес-служба ПЗУ.

У той же час за станом на ранок понеділка до регламентного комітету Верховної Ради України не надходило заяв від парламентаріїв-сумісників.

Голова парламенту Іван Плющ направив до Київського апеляційного (міського) суду позови щодо припинення повноважень 10-ти народних депутатів-сумісників. 4 жовтня Верховна Рада ухвалила рішення про зняття депутатських повноважень з прем'єр-міністра Анатолія Кінаха, який 1 жовтня направив відповідну заяву до регламентного комітету.

Таким чином, поки ще не визначилися 8 "сумісників", позови відносно яких подані до суду - віце-прем'єр Володимир Семиноженко, держсекретар Мінюстиції Олександр Лавринович, глава Антимонопольного комітету Олексій Костусєв, глава Держкомбудівництва Валерій Череп, держсекретар Мінздоров'я Сергій Шевчук, Валерій Горбатов, голова уряду Криму, голова інноваційного фонду Віктор Ткачук і глава Деснянської райадміністрації Києва Анатолій Мокроусов.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування