Україна знайде ракету, яка не вразила ціль, як доказ непричетності до загибелі Ту-154

Вівторок, 9 жовтня 2001, 18:26
Керівництво Міністерства оборони України обговорює можливість організації пошукових робіт ракети зенітно-ракетного комплексу С-200, що не влучила в ході навчань військ ППО Збройних сил України у Криму.

Як повідомили в прес-службі Міноборони України, це питання обговорили у вівторок міністр оборони України Олександр Кузьмук, головнокомандуючий військами ППО країни Володимир Ткачов і головнокомандуючий Військово-морськими силами Михайло Ежель.

Після відповідної технічної підготовки, для якої потрібний певний час, кораблі ВМС України "Каменка" і "Почаєв" почнуть дослідження району Чорного моря, "відповідного сектору виконання стрільб 4 жовтня 2001 року", повідомляє прес-служба.

Найретельніші пошуки будуть вестися у прогнозованому спеціалістами військ ППО районі падіння ракети С-200, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повідомлялося, з понеділка у Сочі почала роботу делегація українських військових і цивільних експертів у складі держкомісії Росії з розслідування причин катастрофи російського літака Ту-154.

У прес-службі Міноборони України повідомили, що українським фахівцям наданий доступ до всіх матеріалів розслідування. Зі свого боку українці також надали весь необхідний матеріал, який може допомогти у встановленні правдивої об'єктивної картини подій 4 жовтня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування