В метро у Вашингтоні невідомий загрожував ножем поліцейському, а потім розбив колбу з невідомою речовиною

Вівторок, 9 жовтня 2001, 21:29
Інцидент на станції метро в одному з передмість Вашингтона у штаті Меріленд відбувся після того, як невідомий злочинець почав загрожувати офіцеру поліції, який був у метро, ножем і пістолетом, а потім кинув на підлогу вагону і розбив скляну колбу з невідомою речовиною.

Поліція заарештувала підозрюваного в інциденті у вашингтонському метро. Про це повідомив журналістам офіційний представник управління пожежної охорони графства Принс Джордж у штаті Меріленд Марко Бреді. За його словами, спеціальний підрозділ управління, яке обладнане устаткуванням і спецодягом хімічного захисту, зараз проводить обробку вагону і платформи на станції "Південне Авеню", повідомляє РІА Новини.

Проводиться також термінове обстеження 15 пасажирів метро, які поскаржилися на запаморочення і нудоту після того, як злочинець розбив колбу у вагоні. За повідомленнями очевидців, сутичка між злочинцем і поліцейським почалася у вагоні під час руху поїзда і продовжилася на платформі станції "Південне Авеню" вже після зупинки поїзда. Ця станція зараз закрита.

Потяг відігнаний до ізольованого місця, ведеться його обробка. Експерти проводять роботу з ідентифікації цієї рідкої хімічної речовини. Про особу злочинця нічого не повідомляється.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування