Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кравчук знайшов спільне, що об'єднує Тігіпка, Пинзеника, Ющенка та Медведчука

Четвер, 1 листопада 2001, 19:42
Перший президент України, народний депутат Леонід Кравчук упевнений, що у країні є політики "нового зразка", які у "своїх підходах до прийняття рішень, у своїй поведінці вийшли за рамки прийнятих і нав'язаних попередньою філософією вчинків".

Серед таких політиків Кравчук назвав лідерів партії "Трудова Україна" Сергія Тігіпка, партії "Реформи і Порядок" Віктора Пинзеника, блоку "Наша Україна" Віктора Ющенка, партії СДПУ(О) Віктора Медведчука, уточнивши, що не характеризує їх як "позитивних" або "негативних" персон.

Відповідаючи на питання журналістів на прес-конференції у четвер, яка відбулася у рамках реалізації інформаційного проекту "Міст", він зазначив, що сучасні українські партії часто створюються на корпоративній основі або за бажанням лідерів. Партії в Україні часто створюються "під лідера" і можуть "вміститися в автобусі", підкреслив перший президент.

Такі партії, на думку Кравчука, знають, що вони "тимчасові" і що вони ніколи не потраплять у парламент. У них немає чіткої ідеології, це - конгломерат різних політичних поглядів й інтересів, передає слова Кравчука Інтерфакс-Україна.

Кравчук вважає, що майбутні парламентські вибори в Україні відсіють подібні партії. Принаймні, одна партія, яка прийде до влади, стане "справжньою партією". Треба, щоб хтось взяв на себе відповідальність, підкреслив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування