Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко їде до США. Він зустрінеться з Чейні та Олбрайт

Понеділок, 5 листопада 2001, 11:59
Екс-прем'єр Віктор Ющенко перебуватиме з візитом у Сполучених Штатах Америки 6-8 листопада 2001 року. Як повідомляє прес-служба штабу блоку "Наша Україна", Ющенко "зустрінеться з громадськими та політичними лідерами Америки". З рук екс-прем'єра представники української діаспори отримають землю від пам’ятника Тарасу Шевченку в Каневі до пам’ятника Кобзарю в Вашингтоні.

У планах візиту – зустрічі Віктора Ющенка з "впливовими американськими політиками та експертами, які визначають зовнішньополітичну доктрину США стосовно України", повідомляє прес-служба "Нашої України". За даними УП, Ющенко в Америці має зустрітися з віце-президентом США Діком Чейні та екс-держсекретарем США Мадлен Олбрайт. Заплановано зустрічі з сенатором Джорджем МакКейном, Джорджем Соросом, Збігнєвим Бжезинським.

Ющенко представить своє бачення суспільно-політичної та економічної ситуації в Україні та стратегію її розвитку після парламентських виборів. Під час візиту плануються зустрічі з представниками американських засобів масової інформації.

Читайте також:

Ваше слово, пане Ющенко!

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування