Терім залишив "Мілан", Анчелотті прийняв

Вівторок, 6 листопада 2001, 10:11
Після поразки в останньому турі чемпіонату Італії "Мілану" від одного з аутсайдерів Серії А "Торіно" у відставку відправлений головний тренер "червоно-чорних", Фатіх Терім, і відразу ж на його посаду призначено Карло Анчелотті, який працював раніше з туринським "Ювентусом".

Відзначимо, що Анчелотті став четвертим тренером "Мілану" за останній рік, перед ним з командою працювали Дзаккероні, Чезаре Мальдіні та Терім. А форварду збірної України Андрію Шевченку після повернення зі збірної вже прийдеться знайомитися з новим тренером.

В офіційній заяві клубу говориться: "Футбольный клуб "Мілан" заявляє про звільнення Фатіха Теріма і дякує йому за його роботу. Тренером команди призначається Карло Анчелотті, з яким підписаний контракт до 30 червня 2004 року".

Відзначимо такий факт, вже сьогодні Анчелотті повинен був підписати контракт з "Пармою", про це в понеділок заявляв президент "пармезанців" Стефано Танці. Але "міланісти" виявилися спритнішими, окрім того, очікується, що головним менеджером "Мілану" буде призначено колишнього наставника збірної Італії, Арріго Саккі, - саме таку вимогу ставив Анчелотті при веденні переговорів з "Пармою".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування