Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сибірська виразка виявлена у Росії

Вівторок, 6 листопада 2001, 14:27
Генеральне Консульство США в Єкатеринбурзі (Урал) у вівторок отримало повідомлення з центру Держсанепіднагляду (ЦДСН) Свердловської області про те, що в одному з шести мішків дипломатичної пошти виявлені спори сибірської виразки.

Як повідомили у прес-службі консульства, пошта прийшла з Вашингтону 25 жовтня. Перевірка інших п'яти мішків дипломатичної пошти не виявила наявності спор. Джерело сибірської виразки не встановлено, хоч ЦДСН повідомив, що спори були виявлені всередині мішків, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Центр провів первинну перевірку на прохання американських дипломатів 26 жовтня після повідомлення з Держдепартаменту США про те, що співробітник поштової служби у Стерлінгу (штат Віргінія) заразився сибірською виразкою. Перша перевірка показала негативний результат. Кількість виявлених спор при другій перевірці була незначна, повідомила прес-аташе консульства Лада Тихонова.

Тим часом, один з співробітників диппредставництва 26 жовтня почав приймати антибіотики. Таким чином, він проводить профілактику сибірської виразки. Зі слів прес-аташе, він буде продовжувати приймати антибіотики протягом 60 днів. "Він не хворий і у нього немає симптомів якого-небудь захворювання. На думку лікарів необхідності в тому, щоб інші співробітники почали прийом антибіотиків немає", - повідомила Тихонова.

Читайте також:

* Америка бомбить Афганістан найпотужнішими бомбами часів В'єтнаму
* США не визнають, що в афганській лікарні помер американський громадянин
* Американці масово скуповують вогнепальну зброю
* Бушу і Блеру пропонують провести дуель з муллою Омаром на автоматах "Калашникова"
* Раббані вже будує плани на майбутнє країни
* Ще один американський вертоліт розбився в Афганістані
* Спори сибірки виявлені у Пентагоні
* Атака талібів примусила кожного американського солдата накласти у штани
* Всі події від 11 вересня до сьогоднішнього дня

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування