Лідера п'ятірки ТУНДРи буде визначено після соцопитування

Вівторок, 6 листопада 2001, 14:29
Лідер першої п'ятірки виборчого блоку "За єдину Україну" ще не визначений, заявив заступник голови Народно-демократичної партії Анатолій Толстоухов. Однак вже точно відомо, що друге, третє, четверте і п'яте місця у списку належатимуть партіям-членам блоку.

За словами Толстоухова, більш конкретну відповідь на це запитання можна буде отримати після проведення акції "Діалог", направленої на активізацію роботи безпосередньо з виборцями в регіонах. Розроблено спеціальну анкету, яка дасть можливість "визначити температуру у суспільстві". В акції, сказав він, використовуватимуться нові політичні технології. Відповідальним за організацію її проведення є голова партії "Трудова Україна" Сергій Тігіпко.

Керівник депутатської групи "Трудова Україна" Ігор Шаров повідомив, що переговори з Ліберальною партією України продовжуються, однак пропорції у списку змінюватися не будуть.

У свою чергу Толстоухов підкреслив, що основи блоку, квоти і умови формування списку "на 99% залишаться такими, якими є".

Відповідаючи на запитання журналістів щодо пропозиції обласної організації СДПУ(О) у Криму співробітничати з блоком "За єдину Україну", він зазначив, що вони готові до співпраці, однак це також не вплине на розподіл квот у списку.

За словами заступника голови Партії регіонів Володимира Семиноженка продовжується робота з підготовки програми блоку. Її завданням стане - додати динамічний поштовх розвитку не кожної окремої партії, а об'єднанню чотирьох. Найближчим часом представники блоку обнародують концептуальні принципи нового документа.

Всі чотири партії, що входять до блоку, - "Трудова Україна", Аграрна партія, Народно-демократична партія, Партія регіонів - проведуть свої з'їзди в два етапи, кожна з них - в окремому регіоні. Тільки після цього об'єднувальний з'їзд відбудеться у Києві.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування