Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко везе Бушу і Чейні послання від Кучми

Вівторок, 6 листопада 2001, 21:05
Лідер виборчого блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко у ході поїздки в США передасть американському президенту Джорджу Бушу і віце-президенту цієї країни Річарду Чейні листа від українського лідера Леоніда Кучми.

За інформацією достовірних джерел, напередодні поїздки у США Ющенко зустрічався з Кучмою, який передав йому ці листи. Зміст листів на даний момент невідомий.

Як повідомлялося, лідер "Нашої України", екс-прем'єр країни Ющенко 6-8 листопада відвідає США, де зустрінеться з суспільними і політичними діячами цієї країни, повідомляє Інтерфакс-Україна. Ющенко знаходиться у США як лідер громадської організації.

Він представить своє бачення суспільно-політичної і економічної ситуації в Україні і стратегію її розвитку після парламентських виборів 2002 року, а також програму блоку "Наша Україна".

У ході зустрічі з представниками української діаспори екс-прем'єр передасть землю від пам'ятника Тарасу Шевченко в Каневі для пам'ятника Кобзареві у Вашингтоні. У ході візиту планується зустріч з представниками американського ЗМІ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування