Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українські єврооблігації продовжують рости

Вівторок, 6 листопада 2001, 22:48
У вівторок був зафіксований новий історичний максимум вартості українських єврооблігацій номінованих у євро, якими найчастіше торгують на німецьких біржах. На Франкфуртськоій біржі після зростання, яке триває другий день поспіль, ріст знову вийшов на історичний максимум $87, якого вперше було досягнуто 17 жовтня цього року.

Причому цього дня німецький фондовий індекс DAX знизився на 0,44%, FTSE-100 - виріс на 0,1%, і на цьому фоні українські облігації подорожчали на 0,58%.

Курс рос з самого ранку на серії купівель і на другу половину досяг рекордно високого рівня EUR87,15, однак не зміг на ньому закріпитися і трохи знизився до EUR87 незважаючи на відсутність великого продажу.

Обсяг операцій був досить високим - 659 тис. облігацій, однак меншим, ніж в понеділок, коли він досяг 1595 тис. облігацій, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зростання курсу українських єврооблігацій до EUR87 було зафіксоване також на Штутгартській та Берлінській біржах, на яких обсяг торгів склав відповідно 35 тис. і 30 тис. облігацій.

Ціна українських єврооблігацій, номінованих у доларах, на німецьких біржах у вівторок виросла лише трохи: з $88 до $88-$88,5. Однак операції з ними не фіксувалися.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...