Тепер чиновник повинен відкрити лист з поміткою "Особисто" при охороні

Четвер, 8 листопада 2001, 17:26
У міністерствах і відомствах України посилюються заходи безпеки у роботі з прийому поштової кореспонденції.

Відповідні інструкції направлені до установ центральних органів виконавчої влади Міністерством охорони здоров'я у зв'язку з випадками виявлення поштових відправлень, що містять невідомий білий порошок, і епідемічною загрозою у зв'язку з цим.

Зокрема, у Міністерстві економіки і з питань європейської інтеграції вже діє наказ, яким вводяться обмеження по прийому кореспонденції, що надходить у це відомство.

Так, документом наказується, що вся кореспонденція, яка прямує на адресу Міністерства, приймається виключно в управлінні документального забезпечення. Кореспонденція, що доставляється безпосередньо кур'єрами міністерств центральних органів виконавчої влади, інших організацій, подається тільки в розкритому вигляді.

Крім цього, конверти з поміткою "Особисто" можна розкривати тільки у присутності працівників відповідних служб Міністерства, держсекретаря і заступників держсекретаря.

Також документом доручено вирішити питання про виділення окремого, спеціалізованого і відповідним образом обладнаного приміщення для первинної обробки поштової кореспонденції, а також забезпечити працівників, що мають справу з обробкою листів і інших поштових спецодягом і засобами захисту.

Працівникам Мінекономіки заборонено приймати яку-небудь кореспонденцію поза встановленим порядком.

Як повідомлялося, з 16 жовтня по 8 листопада в Україні зареєстровано 255 випадків виявлення порошку невідомого походження в поштових відправленнях і суспільних місцях. Тільки за минулу добу зареєстровано ще 14 випадків виявлення невідомого порошку.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News