Готель "Національний" щасливий для німців?

П'ятниця, 9 листопада 2001, 11:14
Дослідивши всі проблеми та переваги української команди, німецькі журналісти почали вивчати на фартовість навіть готелі, в яких проживали німецькі футболісти в Києві. За версією газети "Більд", саме готель "Національний", в якому поселилася збірна Німеччини, є щасливим для Бундестіму.

І наводиться приклад, що всі візити в столицю України німецьких клубів, а також збірних закінчувалися для їх команд щасливо, якщо, звичайно, вони проживали в "Національному". Виняток лише складає матч за СуперКубок Європи в 1975, але тоді ще не було готелю під такою назвою.

Окремо німецькі журналісти описують кімнату, в якій Феллер роздумуватиме над майбутнім двобоєм. І зійшлися на думці, що проживатиме головний тренер в королівських палатах – як цар. Його кімната коштує на добу 700 німецьких марок. До нього в цьому номері проживали президент Франції Жак Ширак та колишній канцлер Німеччини, Гельмут Коль. Найбільше ж сподобалася представникам ЗМІ тахта, на якій спатиме Феллер.

"Руді спить на оздобленій золотом тахті – як цар. І мріє про спадок імператора – потрапити на ЧС. "Руді, спи добре, але не проспи чемпіонату світу" підводить підсумок "Більд".

Відзначимо такий цікавий факт, що за день до прибуття національної збірної Німеччини, яка прилетіла в четвер до Києва, ще раніше до столиці України прибув кухар, який з собою на два дні привіз 500 кг продуктів для німецької команди та офіційної делегації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування