Сергій Ребров та Геннадій Зубов про матч з Німеччиною

П'ятниця, 9 листопада 2001, 13:07
Всі гравці збірної України перед грою з командою Німеччини в режимі секретності тренуються до матчу плей-офф проти Німеччини в Конча-Заспі. Попри все, і звідти надходять деякі інформаційні повідомлення. Так, своїми думками стосовно гри в суботу поділилися Сергій Ребров та Геннадій Зубов.

Форвард збірної України сподівається, що цього разу суддівство не буде таким упередженим, як у матчах плей-офф проти словенців та хорватів.

"Мене ще в Англії запитували представники німецьких телекомпаній про арбітрів. Я їм нагадав, як нас "плавили" в матчах плей-оф з Хорватією і Словенією. Футбольна громадськість бачила це неподобство. Сподіваюся, цього разу все буде гаразд...", говорить Ребров.

В той же час Сергій дуже розраховує, що йому довірять місце в складі збірної України, незважаючи на його малочислені виходи на заміну в "Тоттенхемі".

"Сподіваюся, тренери довірять мені місце у складі. Дуже сумлінно готувався до цього. Впродовж останніх місяців більше думаю про збірну, ніж про "Тоттенхем", у якому не зовсім добре ставляться до мене. Наш головний аргумент у протистоянні з німцями - Андрій Шевченко. Та якщо і командна гра у нас виходитиме, тоді не ми повинні боятися, а бундескоманда. Вона завжди сильна, але тепер не так, як у часи своїх тріумфів", додає українець.

Висловив свою думку стосовно майбутнього матчу і півзахисник збірної України Геннадій Зубов, який, більш за все, з'явиться на правому фланзі півзахисту національної команди.

"Як діяти проти німців, щоб досягти потрібного результату, нам розкаже Валерій Васильович. Але слід бути дуже пильними і сконцентрованими. Справді, німецька команда не на вершині слави, має певні кадрові та ігрові проблеми. Та німці завжди - високі професіонали, справжні бійці, здатні діяти "через не можу", говорить футболіст "Шахтаря".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування