"Єдність" буде співробітничати з марчуківським Соціал-демократичним союзом

П'ятниця, 9 листопада 2001, 14:16
Політичні партії "Єдність" і Соціал-демократичний союз України уклали договір про співпрацю. Свої підписи під документом поставили лідери партій - Олександр Омельченко і Сергій Пересунько. Для тих, хто забув - СДС був створений під президентські вибори як політична опора Марчука. Після переобрання Кучми та призначення Марчука секретарем РНБОУ Пересунько перейшов до фракції СДПУ (О). Під час касетного скандалу СДС впевнено підставляв плече президенту.

Омельченко висловив упевненість в тому, що партія "Єдність" "має всі можливості, щоб об'єднати достатню кількість людей для перемоги на виборах". Раніше "Єдність" підписала угоди про співпрацю з партією "Справедливість" і рядом громадських організацій.

Зі слів Омельченка, протягом останніх 2-х місяців партія провела "велику роботу по збільшенню партійних організацій на всій території України". Зокрема, вже створені 23 обласних партійних організації, і найближчим часом планується юридично оформити регіональні організації в Криму і Донецькій області.

Пересунько заявив, що Омельченко є "одним з політичних діячів, на яких сьогодні з надією дивляться прості люди в Україні".

На зустрічі також йшла мова про те, що після проведення чергових з'їздів у грудні планується провести спільний з'їзд на початку 2002-го року.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування