В "Шахтарі" буде тренер із Західної Європи

Понеділок, 3 грудня 2001, 09:58
Ім'я головного тренера донецького "Шахтаря" який однозначно буде з Західної Європи буде названо через десять днів, про це стало відомо після прес-конференції яку в суботу проводив президент віце-чемпонів України Рінат Ахметов.

У журналістських колах найвірогіднішою кандидатурою називають німця Крістофа Даума, який свого часу тренував леверкузенський "Байер".

Зі слів Ахметова, в даний момент вирішуються питання фінансового характеру, зокрема, визначається сума передбачуваного контракту.

Нинішній виконуючий обов'язки головного тренера Валерій Яремченко, швидше усього, займе пост або спортивного директора "Шахтаря", або віце-президента. Що стосується гравців, то поки ніхто з команди не пішов, новачки ж з'являться лише в контексті тренерського призначення. А збереться колектив після відпустки в перші дні нового року.

Нагадаємо, що свого часу в "Шахтар" "сватали" італійця Невіо Скалу, який навіть приїжджав на переговори до Донецька, але за неофіційною інформацією Скала та Ахметов не дійшли згоди в фінансовому плані.

За інформацією Dailyfootball

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування