МЕДВЕДЧУК ВВАЖАЄ, ЩО НА НЬОГО НАМАГАЮТЬСЯ ПОВІСИТИ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА КАСЕТНИЙ СКАНДАЛ

Понеділок, 3 грудня 2001, 12:35
Перший віце-спікер Віктор Медведчук спростовує ствердження президента Freedom House Адріана Каратницького, який під час візиту до Києва в інтерв'ю BBC заявив, що інтереси лідера СДПУ(О) в Америці відстоює Кемптон Дженкінс.

"У мене немає лобістів ні в Америці, ні в Росії, ні у Франції", - заявив Медведчук на прес-конференції у Києві.

"Ця інформація [про лобіста в Америці] використана в політичних цілях. Сенс в тому, що цей лобіст був поряд з майором Мельниченком. Хтось намагається зіштовхнути лобами або пролити світло на касетний скандал за допомогою Медведчука", - сказав лідер ес-деків в коментарі для УП.

Каратницький під час візиту до Києва заявив, що "PR-представник Медведчука" Кемптон Дженкінс і майор Микола Мельниченко були присутніми під час виступу Віктора Ющенка у Фонді Карнегі у Вашінгтоні. Вони "сиділи близько один до одного".

Медведчук сказав, що не знайомий з Кемптоном Дженкінсом. Однак він додав, що не знає, чи знайомі з ним інші лідери СДПУ(О) – Суркіс або Зінченко.

Кемптон Дженкінс є президентом Україно-Американської бізнес-ради.

УП

Читайте також статтю Кемптона Дженкінса "Кучмі потрібна підтримка Заходу для прискорення реформ", оприлюднену у Financial Times у березні 2001.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...